NL | FR | EN
 
 
 
De informatie die wordt verstrekt op www.Measana.com is alleen voor informatieve doeleinden bedoeld en dient niet als vervanging van het advies van je huisarts, een ander medisch specialist of informatie anders dan die op de productverpakking, etiket of bijsluiter, welke altijd voor gebruik dient gelezen te worden.

Alle producten verkocht door Measana, zijn van een Nederlandstalig etiket voorzien. Alle producten die verkocht worden door Measana zijn volledig in overeenstemming met de  Belgische wetgeving inzake voedingssupplementen.

 
Disclaimer:
Hoewel Measana zoveel mogelijk tracht betrouwbare gegevens te krijgen van haar leveranciers en deze betrouwbare informatie over te brengen op haar websites, kan Measana hun juistheid, volledigheid en actualiteit niet waarborgen. Er kunnen verschillen optreden tussen de gegevens vermeld op de website en gegevens vermeld op de productetiketten, de mogelijkheid bestaat echter dat de voormelde informatie werd gewijzigd door de producent, zoals een wijziging van receptuur, verhoudingen, ingrediënten, allergenen zonder ons op de hoogte gebracht te hebben. Typefouten en fouten door technische onvolkomenheden op Measana zijn voorbehouden. Measana kan niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele onjuistheden.De gegevens beschikbaar op de site vervangen de gegevens die vermeld staan op de productetiketten zelf niet. In geval van tegenstrijdigheid krijgt de informatie op de productetiketten de overhand. De consument dient bij elke aankoop en voornamelijk voorafgaand aan de consumptie een controle uit te voeren over de productgegevens die vermeld staan op de productetiketten (voornamelijk inzake allergenen). De consument ziet uitdrukkelijk af van stappen tegen Measana in geval van tegenstrijdigheid.
 

Het gebruik van onze produkten is geheel voor eigen risico, bij aanhoudende klachten raden wij u aan een (behandelend) arts of therapeut te raadplegen.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Hebt u desondanks toch nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen

Measana
Kerkweg 17
1790 Affligem
Tel: +32 (0)53 396 899
 BE 0749253932

GRATIS VERZENDING

 BELGIË VANAF 70 EURO
 NEDERLAND VANAF 95 EURO

 PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
 MEER DAN 10 JAAR ERVARING
 GROOT ASSORTIMENT
 SNELLE LEVERING
 VOLUMEPROMO
 
 
 

Contact

Tel: +32 (0)53 396 899
E-mail : info@measana.be
 

Measana
Kerkweg 17
1790 Affligem

HR Brussel
BE0749253932


 

Betaalmogelijkheden


Sociale Media