NL | FR | EN
 
 
 
PURASANA | PURASANA SAPPEN NONI - ALOE VERA |
Wat maakt Noni sap zo bijzonder?

De struik Morinda Citrifolia produceert een bijzondere vrucht, gekend onder de naam Noni. Zij bevat ondermeer enzymen, biokatalisatoren die een cruciale rol spelen in onze stofwisseling. Zonder hen is geen enkel leven mogelijk.
Zij zijn onmisbaar voor de spijsvertering en zij zorgen voor het vrijkomen van noodzakelijke vitamines, mineralen en vetzuren in het organisme.

Noni sap heeft vooral op cellulair niveau een gunstig invloed in het menselijk lichaam. De stoffen proxeronine en proxeroninase, die van nature rijkelijk aanwezig zijn in het Noni sap, heeft ons lichaam nodig voor de aanmaak van xeronine. Xeronine speelt een belangrijke rol in de opbouw van de celstructuur en het optimaal functioneren ervan. Stress, milieuvervuiling en andere negatieve invloeden roven belangrijke stoffen uit het lichaam en remmen bepaalde processen af, waaronder de productie van xeronine.Noni bevat overvloedig veel vitale stoffen die de onevenwichten, veroorzaakt door het dagelijkse leven, herstellen.
DONLOAD BROCHURE

Aloë Vera

Een uitzonderlijk vruchtbare vulkanische bodem waar men planten oogst met een hoge concentratie aan actieve stoffen (o.a. mucopolysacchariden en enzymen), maakt van Purasana Magnaloë® één van de beste Aloë sappen ter wereld. Dankzij het unieke verwerkingsprocédé heeft
Purasana Magnaloë® een gehalte aan polysacchariden dat gemiddeld 20 maal hoger ligt dan hetgeen men vindt in de meeste gewone Aloë vera sappen.

De Aloë vera plant verkrijgt haar wonderlijke kracht dankzij de meer dan 200 zelfstandige stoffen die als een goed orkest samenspelen. Zoals bij elk groot orkest is een dirigent onontbeerlijk. In de Aloë vera plant zijn de polysaccharidende dirigent. Deze zorgen ervoor dat alle in de Aloë aanwezige stoffen perfect op elkaar zijn afgestemd en elkaar harmonieus aanvullen.
DOWNLOAD BROCHURE
 
Aloë vera drink gel (met pulp) 1.000 ml


 
Ref.: PURAAL02
16,80 € 14,28 €  |  BESTEL  | 
 
 
 
 
 

Contact

Tel: +32 (0)53 396 899
E-mail : info@measana.be
 

Measana
Kerkweg 17
1790 Affligem

HR Brussel
BE0749253932


 

Betaalmogelijkheden


Sociale Media