NL | FR | EN
 
 
 
PURASANA | PURASANA PU-ERH THEE |
Thee verrijkt met biologische kruiden voor een positieve werking op een specifiek probleem.

Pu-erh tea, de echte Chinese afslankthee…en nog zoveel meer
Pu-erh thee is afkomstig van dezelfde theeplanten als de groene en de zwarte thee, de Camellia sinensis. De krachtige werking is dus helemaal niet toevallig. Het grote verschil is echter dat Pu-erh thee uit een heel andere regio komt, waar de struik tot boom kan uitgroeien.
De plant groeit alleen in het zuidwesten van China, in de provincie Yunnan rond de regio Pu-erh, waaraan de naam van de thee ontleend is. Alleen daar heersen de niet te evenaren klimatologische omstandigheden die de bomen absoluut nodig hebben om goed te kunnen gedijen. In alle andere gebieden gaan ze letterlijk van hun stokje.

Waar theestruiken de hemel in groeien
De Pu-erh bomen groeien in het klimaat van deze regio in het wild op tot hun volle pracht. Uit kleine theeplantjes ontstaan op een vreemde manier groeiende, oeroude bomen met zeer krachtige, ongewoon grote bladeren.

Pu-erh doet de kilootjes verdwijnen
Pu-erh thee bevat een hoge dosis looistoffen, vandaar de typische smaak. Net deze stoffen zorgen voor de unieke werking van deze thee. Pu-erh thee is vooral een goede ondersteuning bij het afslanken. In combinatie met een gezonde voeding en voldoende beweging zorgt deze thee voor een sneller resultaat.
Een aantal stoffen in de thee begunstigen aanzienlijk de vetstofwisseling en stimuleren de afbraak van lichaamseigen vetten. Kleine vetkussentjes worden dus geleidelijk afgebroken of kunnen niet eens ontstaan.
 
 
 

Contact

Tel: +32 (0)53 396 899
E-mail : info@measana.be
 

Measana
Kerkweg 17
1790 Affligem

HR Brussel
BE0749253932


 

Betaalmogelijkheden


Sociale Media